Het nieuwe tekenen met Adobe Sketch en Procreate app - Manuela Porceddu
22517
post-template-default,single,single-post,postid-22517,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Rammetje, digitale tekening. Manuela Porceddu

Het nieuwe tekenen met Adobe Sketch en Procreate app

Het experimenteren met de drukpers zorgt er automatisch voor dat ik veel vaker het potlood oppak om te tekenen. Ik hou van tekenen. Het heeft iets meditatiefs, en elk gevoel voor tijdsbesef verdwijnt. Mijn liefde voor papier wint eigenlijk altijd, maar ik ben ook behoorlijk verslaafd geraakt aan het heerlijke soepele glijdende gevoel van de stylus over de iPad. Soms is het ook handig om van te voren een aantal schetsen te maken voor collages of composities. Zelf vind ik de apps Adobe Sketch  en Procreate heel erg fijn werken.

Sketch rammetjes en lammetjes

Sketch rammetjes en lammetjes