WORKSHOP ETSEN BASISSCHOOL - Studio Manuela Porceddu
22505
post-template-default,single,single-post,postid-22505,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

WORKSHOP ETSEN BASISSCHOOL

ANNOUNCEMENT

Dit zijn de prachtige resultaten van een droge-naald-ets-workshop op basisschool ‘De Statenschool’. De kinderen waren tussen de 8 en 12 jaar oud.

Ik heb ze gevraagd een foto mee te nemen van een familielid die speciaal voor hen was. We hebben de foto met een etsnaald overgetrokken op dik plastic. Daarna hebben de kinderen zelf het plaatje ingeïnkt, afgeslagen en afgedrukt op de kleine ets pers. In een tweede les hebben de kinderen hun ets met waterverf verder afgemaakt. Alle werken zijn geëxposeerd in de etalage van galerie Voilà van Katinka van Haren. Ik was zeer verrast door het resultaat en de creativiteit van de kinderen. Trots.

Tags: