DORDTSE OPEN ATELIER ROUTE '17 - Studio Manuela Porceddu
22597
post-template-default,single,single-post,postid-22597,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

DORDTSE OPEN ATELIER ROUTE ’17

ANNOUNCEMENT

Wil je een (eindelijk) een kijkje komen nemen in mijn studio aan de Singel te Dordrecht? Op zaterdag 18 maart en zondag 19 maart tussen 11.00 en 17.00 houden we open huis! Niet alleen de ateliers van mijn collega’s, en hun bijzondere werk zijn de moeite waard. Ook het pand is erg vet!

Er is nog veel meer te zien en te beleven. De tentoonstelling van Yvo van der Vat en Gamal Ez in Pictura, Het Dordrechts Museum toont films van de Dordtse kunstenaars Geerten Ten Bosch, Wim Goossens, Seyit Battal Kurt, Frans van Lent, Bea de Visser en Marije Vogelzang. Er is een bustour en er zijn rondleidingen door journalist Kees Thies en Marieke van Leeuwen.