OPENING BARACCA GRAPHICS - Manuela Porceddu
artist, photography, editorial design, graphic design, kunst, beeldende kunst, dordrecht, manuela, porceddu, dordrecht, singel 222, kunstenaar, pictura, rotterdam, expositie,
23359
post-template-default,single,single-post,postid-23359,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

OPENING BARACCA GRAPHICS

VIDEO REPORT ON EXHIBITION OPENING ‘BARACCA GRAPHICS’

Vrijdag 29 september β€” Tijdens de Haagse ‘HOOGTIJ#50’ vindt de opening plaats van de tentoonstelling ‘Baracca Graphics’. In de tentoonstelling is werk te zien van Diana van Hal, Ibrahim R. Ineke, Saskia Meesters, Manuela Porceddu, Yvo van der Vat, Kitty van der Veer en Robert de Visser.