PICTURA GROTE PORTRETTEN GALERIJ - Studio Manuela Porceddu
Studio Manuela Porceddu offers digital and print media in the context of visual arts and graphic design. See portfolio works and read the blog.
manuela porceddu, dordrecht, moncalieri, italie, grafisch ontwerp, kunst, fotografie, tekenen, kunstenaar, visual designer, graphic design, visual culture, research, women, post digital, drawing, art, artist, photography, eat this, het steiger, gemeente dordrecht, gam bodenhausen, marc bijl, susanne kriemann, iris van dongen, jeugdtheater, hoplein, rotterdam, middellandstraat, nieuwe binnenweg, singel, singel 222, the attic, 222review, kunstenaarspand, derk reneman, nico parlevliet,
23970
post-template-default,single,single-post,postid-23970,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

PICTURA GROTE PORTRETTEN GALERIJ

Pictura organiseert in de periode van 10 november tot en met 16 december 2018 de Grote Portretten Galerij. De komende tijd zal ik mijn model vaak zien en spreken. Wat we precies gaan doen is nog geheim, maar af en toe zal ik iets posten.