Update experimentele projectweken | de tutors

Experimentele projectweken in Pictura met tutors
Experimentele projectweken in Pictura met tutors

Inmiddels hebben we veel gesprekken gevoerd. Merl elkaar en met de tutors. Voor mezelf voelde het alsof ik terug op de academie was. Elke ochtend had ik wel een idee wat ik wilde gaan doen die dag en had ik een beeld van waar ik ongeveer naar toe wilde werken. Natuurlijk ging bij elk (intensief) gesprek met een tutor dat beeld aan diggelen. Gevoel van zeer enthousiast, trappelend van onrust wisselen zich af met het struikelen in het bekende zwarte gat getiteld ‘waar ben ik mee bezig?’.

Het proces van de werkweken lijkt gevoelsmatig op ‘we gaan twee jaar aan ontwikkeling comprimeren in twee weken’, gefeliciteerd en veel geluk ermee.

Nou, ik ben er reuze blij mee en ik wil de tutors hiervoor hartelijk bedanken! Ton Kraayeveld, Rune Peitersen, Bonnie Dumanwa, Joan Heemskerk (JODI), Judith Spijksma, Saskia Meesters, Jan Zobel, Paul van der Eerden, Susanna Inglada en Hester Scheurwater.